Goulash XII

Ingrediënten:

  • 2 eetl. Hongaars paprikapoeder,
  • 2 eetl. reuzel,
  • 500 gr. runderpoulet,
  • 1 theel. zout,
  • 1 teen knoflook,
  • 3 uien grof gesneden,
  • 2 aardappels in grove stukken,
  • 3 gepelde tomaten in grove stukken,
  • 2 paprika’s (rood en groen).

Bereiding:

  1. De reuzel verwarmen in een grote pan. Als de reuzel heet is het paprikapoeder hierin bakken.
  2. De runderpoulet toevoegen en rondom bruin bakken. Uien toevoegen en gedurende 2 minuten meebakken.
  3. In een andere pan water (1,5 l) met het zout verwarmen en als het water kookt toevoegen aan de braadpan.
  4. De runderpoulet, uien en aardappelstukjes gedurende 2 uur stoven.
  5. De andere ingrediënten toevoegen en nog 0,5 uur laten stoven.
  6. De goulash wordt geserveerd met stukken stokbrood.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *