Campings

Home > Campings in Hongarije

In Hongarije mag u alleen op de daarvoor bestemde plaatsen kamperen, wild kamperen is in Hongarije verboden. De talrijke kampeerterreinen in het land zijn in drie categorieën verdeeld en deze zijn met sterren aangegeven.

Campings in Hongarije

Hongarije heeft meer dan 200 Campings welke allemaal met adres, aantal plaatsen en telefoonnummer in onderstaande lijsten staan vermeld. Er zijn kleine campings die ruimte bieden aan maximaal 6 tenten maar er zijn ook grote campings. Prijzen variëren van 400 tot 2000 Ft voor twee volwassenen en een tent op een één, twee of drie sterrencamping. De campings rond het Balatonmeer zijn vaak wat duurder. Op sommige plaatsen is vanaf de eerste nacht een toeristenbelasting van 60 tot 150 Ft per persoon verschuldigd. Sommige campings op de Poesta hebben een slechte waterafvoer. De meeste campings zijn open van mei tot september hoewel ook hier weer, vaak als er kleine bungalows verhuurd worden (vanaf 1200 Ft), uitzonderingen zijn. Leden van de internationale camping en caravanclub (Fédération Internationale de Camping et de Caravanning (F.I.C.C.)) en studenten krijgen vaak 10% tot 30% korting. Kinderen van 2 tot 14 jaar krijgen 50 procent korting.

De volgende campings zijn online te boeken:

Wilt u uw Camping in Hongarije hier toevoegen? lees de mogelijkheden op Adverteren

Alle ons bekende campings in Hongarije zijn opgenomen in onze campinglijst. De campings zijn gesorteerd op plaatsnaam. Klik op de eerste letter van de plaats waar uw belangstelling naar uitgaat:

2 gedachten over “Campings

 1. Anna Hoffer

  Bij het bestuderen van de campinglijst van Hongarije viel mij het volgende op:
  De Golden Lake (Ezüst part) camping bestaat al jaren niet meer. Daar staat een zwembad en veelllll appartementen.
  De camping in Zamárdi heet geen autós maar Mirabella kemping tegenwoordig.
  In Debrecen bestaat de camping in Debrecen (niet thermaal maar stadscamping) ook al heel lang niet meer.

  Met vriendelijke groet,
  Anna Hoffer

  1. Redactie Bericht auteur

   Beste Anna,

   Hartelijk dank voor uw bericht. We hebben de door u gemelde wijzigingen direct doorgevoerd. Alleen door bijdragen zoals die van u kunnen we de website actueel houden. Nogmaals hartelijk dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *