Autoverhuur

Home > Auto verhuur

HongarijeVakantieland.nl biedt u in samenwerking met Sunny Cars, een gerenommeerd autoverhuurbedrijf uit Nieuw-Vennep, wereldwijd huurauto’s aan in alle categorieën.

Via de website van Sunny Cars kunt u vrijblijvend prijzen en beschikbaarheid van huurauto’s opvragen. Als u een auto wilt huren, worden de boeking en betaling in zijn geheel door Sunny Cars afgehandeld. De factuur en het voucher om uw huurauto af te halen worden u door Sunny Cars toegestuurd.

Sunny Cars sluit op de bestemmingen waar lokaal een eigen risico geldt de aanvullende eigen risicoverzekering af. Dit gebeurt automatisch en geheel kosteloos. Hiermee is het eigen risico in Nederland verzekerd. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet u wel het eigen risicobedrag ter plekke voldoen maar eenmaal thuis kan dit bedrag eenvoudig worden teruggeclaimd. U hoeft dus  geen extra verzekering meer af te sluiten voor het eigen risico! Een all-inclusive huurauto is nooit zo compleet geweest als bij Sunny Cars!

Indien u uw vlucht(en) wijzigt of annuleert of uw vluchten worden gewijzigd, is het uw eigen verantwoordelijkheid dat u de reservering bij Sunny Cars aanpast of annuleert. U kunt dit doen door contact op te nemen met het call-centre van Sunny Cars, 0252-623030 of via e-mail info@sunnycars.nl.

Het Nederlandse rijbewijs is geldig in Hongarije, ook bij het huren van een voertuig. Een IRB (internationaal rijbewijs) is niet vereist. Let op: verhuurbedrijven kunnen specifieke eisen stellen. Bijvoorbeeld een minimum- of maximumleeftijd of een minimum aantal jaren dat u in het bezit moet zijn van uw rijbewijs. Vraag van tevoren naar de voorwaarden. Om een auto te huren in Hongarije moet u vaak 21 jaar of ouder zijn en een geldig rijbewijs hebben. Vaak moet u ten minste 2 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Soms is de leeftijdsgrens 25 jaar of is de verzekering duurder als u jonger dan 25 bent. Houd er rekening mee dat er een maximumleeftijd kan gelden van 75 jaar. Alleen met een creditcard op naam van de hoofdbestuurder kunt u een auto huren. Contant geld wordt zelden als borgsom geaccepteerd.

Kent u de 24-uursregel? Die kan u zomaar een huurdag extra kosten! Autohuur gaat namelijk altijd per 24 uur. Dus wordt een huurauto op een later tijdstip ingeleverd dan dan u hem hebt opgehaald? Dan kost dat U een volle huurdag extra. Stem de ophaal- en inlevertijden daarom goed op elkaar af. Als u om 14.00 uur aankomt en u blijft een week? Dan haalt u de auto rond 14.30 uur op en levert men hem op dag 8 dus uiterlijk om 14.30 uur weer in. U betaalt dan maar 7 volle huurdagen. Wordt de auto pas om 16.00 uur ingeleverd op dag 8, dan betaalt u over die anderhalf uur een volle dag extra.

Leuke dagtochten vindt u hier:

Bromfiets of snorfiets: Voor het besturen van brom- en snorfietsen is een rijbewijs vereist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *