Over ons

Home > Over ons

Deze website www.Hongarijevakantieland.nl werd in 2000 gelanceerd met als doel alle informatie over Hongarije op een overzichtelijke en snel toegankelijke manier te ordenen.

Formeel is HongarijeVakantieland onderdeel van Verasec, maar je kunt HongarijeVakantieland ook zien als een bonte verzameling van enthousiastelingen die gek zijn op Hongarije en die ervoor zorgen dat vele geïnteresseerde reizigers de informatie kunnen vinden die ze, in hun voorbereiding op hun vakantie of emigratie, zoeken.

HongarijeVakantieland is bedoeld als bron van informatie voor iedereen die in Hongarije geïnteresseerd is. Ideeën, beschrijvingen en interessante links zijn altijd welkom!

Alvast bedankt voor uw hulp en reacties,
Het “Hongarije Vakantieland” team.

Hieronder nog enkele specifieke onderwerpen over het site beheer van HongarijeVakantieland.nl

4 gedachten over “Over ons

 1. Ben Derksen

  Goedenmiddag,Ik heb een vraag die betrekking heeft op een standbeeld in het oosten van Hongarije.
  Standbeeld gezocht in oost Hongarije
  Kunt u mij vertellen waar dit standbeeld staat, vraag ik dan maar hoopvol 🙂
  Alvast bedankt voor de moeite.

 2. frans en emma bruggink

  mijnheer, mevrouw,
  wij gaan op vakantie naar Hongarije van 24 juli tot 10 augustus. wilt u mij foldermateriaal toesturen?
  wij hebben belangstelling in markten, campings en B & B- hotels, zwembaden en andere leuke dingen om uit te gaan. wij zijn boven de 60 jaar
  alvast hartelijk dank.
  vriendelijke groet,

  Frans en Emma Bruggink

  1. Redactie Bericht auteur

   Frans en Emma, Helaas kunnen wij u hierbij niet helpen, we zijn helaas geen reisbureau. Alle informatie die wij hebben staat gepubliceerd op onze website. Ook over de door u genoemde onderwerpen staat er veel te lezen op de website. Probeert u de zoekfunctie eens, dan vindt u zeker wat u zoekt. Indien u toch liever foldermateriaal wilt kunt u contact opnemen met het Hongaars Verkeersbureau in België: Louizalaan 365 bte 17. B-1050, Brussel, België htbrussels@skynet.be of hongaars.toerisme@skynet.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *