Voor 4 personen
Ingrediënten
- 800 gram rundvlees
- 4 grote uien,
- 1 groene en 2 rode paprika’s,
- 10 tomaten,
- paprika poeder,
- zout,
- peper,
- water,
- boter,
- zakje gedroogde soepkruiden,
- Curry (bijv. Hela)
- beetje bloem,
- 4 grote aardappels.
Bereidingswijze
- het vlees aanbraden en ca. 1 uur laten sudderen.
- Daarna alle andere ingrediënten erbij, behalve de curry, de bloem en de aardappels.
- Zorg dat alles bijna onder water staat. Dit geheel dan ca. 1,5 uur laten stoven op zacht vuur.
- Snijd de 4 aardappels in kleine stukjs
- Doe de aardappel en laat dit een half uur stoven
- de curry toevoegen, ongeveer 1 tot 2 kopjes, naar smaak.
- Indien het te dun is: beetje bloem, in melk opgelost toevoegen,om het geheel te binden.
Serveren met grove stukken brood of rijst, komkommersalade en augurkensalade.