Hongaarse zigeuner kerstmarkt op 10 december in Warnsveld

Op 10 december vindt er in Cultureel Centrum ’t Nut te Warnsveld een groot zigeunerfeest plaats, compleet met muziek, dans en een Hongaarse kerstmarkt. De hele dag zijn er concerten, lezingen, workshops en korte films. Het publiek kan zich tegoed doen aan speciale Hongaarse hapjes en drankjes.

Zigeunerorkest Vagabonda’s brengt authentieke oriëntaalse en Transsylvaanse roma-muziek uit het uiterste oosten en het uiterste westen van Roemenië. In het avondconcert geven de Vagabonda’s volop ruimte aan de dansen die de cursisten ’s middags hebben aangeleerd in de Workshop Zigeunerdansen.

Kerst- en informatiemarkt
Hier is van alles te zien, te koop, te eten en te drinken wat maar verband houdt met de gipsy-lifestyle en Hongarije: cd’s, originele zigeunerrokken, boeken, honing én informatie over ontwikkelingsprojecten in zigeunerdorpen in Roemenië en Frankrijk.
Leren buikdansen Sheila’s Buikdanscentrum organiseert een workshop oriëntaalse zigeunerdansen. Iedereen kan meedoen. Je hoeft geen speciale danservaring te hebben. Wel reserveren en vooraf betalen. Entree: € 10. Meer info: www.tanchaz.nl.

Eén gedachte op “Hongaarse zigeuner kerstmarkt op 10 december in Warnsveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *