Ingrediënten:
- 4 saucijsjes
- 5 uien
- 3 tomaten
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1/2 liter bouillon (Eventueel van tablet)
- 1 kg aardappelen
- 50 g bacon
- 2 paprika’s
- 50 g boter
- zout en peper
Bereiding:
- De aardappelen schilt u en daarna snijdt u ze in plakjes. De bacon gaat net als de uien in kleine stukjes.
- De tomaten ontdoet u van het velletje; de paprika’s maakt u schoon. Snijd alles klein.
- Doe de boter in een diepe pan en doe er de saucijsjes en de bacon in. Op laag vuur laat u de worst eerst in 10 minuten gaar worden. Dan zet u het vuur hoog en bakt u de saucijsjes bruin. Haal ze uit de pan.
- Doe nu de aardappelen, de tomaten en de paprikastukjes in de pan. Voeg ook de bouillon toe. Strooi wat zout en peper over alles. Sluit de pan en laat de inhoud in een half uurtje gaar worden.
- Snijd de saucijsjes in stukjes en doe ze in het gerecht. Op smaak brengen met paprikapoeder en eventueel wat peper en zout.
Heeft u dit recept gemaakt? Deel uw ervaring dan hieronder! Klopten de ingrediënten? Was de beschrijving duidelijk? Was het lekker? Heeft u nog andere (variatie) tips?
Ik mis in het recept wanneer ik de uien moet toevoegen. Het was erg lekker. Het recept wordt zeker nog een keer gemaakt.
Meike,
Je hebt helemaal gelijk. Wanneer heb je de uien toegevoegd? Dan zet ik dat er nog even bij!