5 kindvriendelijkste hotels in Hongarije

Met kleine kinderen reizen op vakantie is niet altijd gemakkelijk. Belangrijk is dat de ouders zich ontspannen, maar gelijkertijd moeten de kinderen zich niet vervelen. Deze combinatie komt niet altijd goed tot zijn recht in een hotel.

Het kinderbedje, de kinderstoel, potje, het badje, baby voeding, verwarmingsmogelijkheid voro het flesje, tegenwoordig bijna allemaal standaard in goed hotels. Maar denk ook eens aan het klepje op het stopcontact (blinde stekker), kinder-beddengoed, wc-bril, thermometer, baby eten en drinken. Een hotel met kinder- en baby- zwembaden met glijbanen en kleurrijk speelgoed, een speelkamer en een kinderopvang voor de kinderen, clown en poppentheater zijn ook een niet onbereikbare droom. Als de kinderen zich vermaken, is het ook beter voor onze ontspanning.

5 goede voorbeelden voor kindvriendelijke accommodatie

Kolping Hotel Spa & Family Resort **** Kolping Hotel is de wens van elke familie. Het hotel is een specialist voor voedselallergieën bij kinderen zoals bijvoorbeeld, pannenkoeken zonder eieren, glutenvrije koekjes en suikervrije pudding. Er is ene ruimte voor moeders die borstvoeding geven. Een babyzitter en kinderanimatie is aanwezig. De kinderen zijn verdeeld in drie leeftijdsgroepen. 15 begeleiders vermaken ook uw kind met een georganiseerd programma van ’s morgens vroeg tot’ s avonds laat, gelijktijdig op verschillende locaties.

In de omgeving bossen met een avontuurlijke speeltuin, een klimwand, trampolines, skelters en boogschieten en de lijst gaat maar door …  Ondertussen kunnen de volwassenen ontspannen met spa-behandelingen

Hunguest Hotel Pelion **** superior Pinocchio kinderdagverblijf is de oppas club waar een verscheidenheid aan programma’s wordt aangeboden om de kinderen te vermaken. Kinderen met astma of hooikoorts kunnen terecht in de kruidengrot in het hotel, direct verbonden met de professionele medische begeleiding met therapie, fysiotherapie en oefentherapie.

Zuurstof Zen & Spa Hotel **** Noszvaj In het oostelijk deel van het land, in een prachtige bosrijke omgeving in de buurt van een echt jongeren paradijs. Baby’s kunnen hier goed terecht, maar de groteren hoeven zich niet te vervelen met computerspellen, darts, tafelvoetbal, ping-pong, speeltuin, speelhoek voor kinderen, scooter, fiets verkeerspark, trampoline, basketbal, avonturenpark. Ouders kunnen terecht voor meditatie op de Zen Spa, Japanse tuin, een sauna en een scala aan behandelingen en programmas.

Lifestyle Hotel Matra **** superior In de noordelijke bergen in het hart van Hongarije, rustige bergachtige omgeving. Standaard speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Er is een animatieprogramma voor de kleinere en de grotere kinderen. Daarnaast is een aantal spelletjes uit het programma dat de kinderen samenbrengt: ze raken vertrouwd met water, ze leren diverse vaardigheden in het water, raken bekend met kunst en ambachten, de kinder-fitnessruimte. In dit lifestyle hotel zullen ook volwassenen zich niet vervelen: Nordic walking, vrouwen zelfverdediging basiscursus en diverse spa-diensten zijn allemaal beschikbaar. Ook de meditatieruimte en yoga ruimte staat voor u klaar.

Source Hotel **** superior hunguest Het grootste badcomplex van Napfényfürdő en Aquapolisszal groeiden samen. Zowel het hotel en de spa zijn echt een bezoek waard voor kleine kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *