De beste plekken om uit eten te gaan tijdens uw kerstvakantie in Boedapest

Funzine.hu heeft de beste plaatsen verzameld voor het nuttigen van een lekkere maaltijd in Boedapest. Of je nu op zoek bent naar een traditionele vissoep of voor een buitengewoon tussendoortje, je zult zeker het menu vinden dat je aanspreekt op één van de volgende plekken in Budapest.

KERSTMARKT IN DE BAZILIKA Een van de meest verbluffende kerstmarkten in Europa werd dit jaar opnieuw geopend, op Szent István ter, vlakbij de Bazilika .

ARAZ RESTAURANT Het restaurant dat het verleden combineert met de toekomst, en de Hongaarse keuken met de Franse keuken. ARAZ Restaurant is een restaurant, gelegen in het centrum van de stad, wacht de bezoekers met speciale feestelijke menu’s op de 25 ste en 26 ste december, 12:00-03:00 worden onthaalt met een kerstbrunch.  Adres: 1074 Budapest, Dohány utca 42.

Lees verder bij de bron over CORINTHIA HOTEL BUDAPEST , het OUDEJAARSGALADINER IN BAALBEK , de JAZZ NEW YEAR’S EVE IN BUDAPEST JAZZ CLUB en het ADVENT LUNCH EN DINER IN GRILL MÁNIA . Maar ook het GUNDEL RESTAURANT mag niet vergeten worden evenals  OUDEJAARSAVOND IN NOBU en TULIPÁN BISTRO.

Lees verder bij de bron: https://dailynewshungary.com/best-places-for-eating-during-the-holidays/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *