Mobiele sauna nog tot 16 februari langs de oever van de Donau in Pest

De oever van de Donau in Boedapest is lijdelijk de plek van een extreme wellnesservaring.

Termalfurdo.hu meldt dat we dit jaar opnieuw kans hebben om te ontsnappen aan de kou van de winter en de drukte van ons dagelijks leven in een kleine bus, omgebouwd tot een sauna. Sinds midden januari staat de bus een hele maand langs de oever van de Doanu.

Ook u kunt  reserveren in de bus-sauna van VaLyo (Város és Folyó Egyesület – Stad en rivierbond).

De buitengewone sauna bevindt zich aan het Pest- bruggenhoofd van de Rákóczi-brug en is geschikt voor 4-6 personen tegelijk. “Deze sauna is anders dan de anderen door zijn unieke locatie en het prachtige panoramische uitzicht dat het biedt. Het is een oase, een schuilplaats voor het koude, hectische leven van alledag.

“VaLyo beweert in zijn aankondiging dat bezoekers de sauna kunnen gebruiken na een verplichte, maar korte voordracht van de regels. De gasten kunnen anderhalf uur per keer van de bus genieten. Reserveringen kunnen gemaakt worden tot 16 februari. De organisatoren vragen gasten hun eigen slippers, badpakken en handdoeken mee te nemen, maar de sauna en essentiële oliën zijn aanwezig. Het enige wat u hoeft te doen is achterover leunen en ontspannen – en genieten van de hete lucht.

Mensen die dit ongewone type wellness proberen, helpen het werk van Város és Folyó Egyesület, die eraan werkt om de oever van de Donau beter en leefbaarder te maken.

Lees verder bij de bron: dailynewshungary.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *