Wall Street Restaurant – Bar in Budapest

Review > Wall Street Restaurant & Bar in Budapest.

Op kruipafstand van de Opera en van het plein, waar zich enkele musical gebouwen bevinden, bevindt zich op de Andrassy út 19,het restaurant Wall Street.

Als het weer een beetje meezit is dit restaurant voorzien van een knus en klein terras, maar het is zeker zo gezellig om binnen te zitten. Het is ingericht in een behoorlijke Jazzy sfeer. En uit de mededeling dat er iedere woensdag en vrijdag live Jazz te zien is, valt ook op te maken waarom.

Een groot voordeel van deze plek is dat hij ook uitermate geschikt is voor een klein hapje of lunch. Zo is er naast een normale menukaart, ook een behoorlijke keuze in lunchgerechten. Daarnaast hebben ze een gerecht, wat in Hongarije behoorlijk moeilijk te vinden is, zijnde een kaasplankje.

Ook is er een wijnkaart, waarin uit een aantal wijnen gekozen kan worden, waar je de wijn per glas kan bestellen. Zo kan je in een klein gezelschap toch wat proeven, zonder volledige flessen naar binnen te moeten gieten. Als je geluk hebt door de juiste persoon bedient te worden, kan je ook nog wat uitleg van deze wijn krijgen. Al met al een goede keus.

Maurice

Terug naar het hoofdartikel over Boedapest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *