Informatieve bijeenkomst Nederlandse ambassade in Pécs

Scheltema Gajus, de Nederlandse ambassadeur in Hongarije

Scheltema Gajus, de Nederlandse ambassadeur in Hongarije

De Nederlandse ambassadeur in Hongarije, Gajus Scheltema, organiseert een informatieve bijeenkomst met de Nederlandse ambassade in Hongarije in het Csontváry Museum te Pécs. De ambassadeur en de ambassademedewerkers zullen u gedurende de dag vertellen over de dagelijkse werkzaamheden op de ambassade. Politieke zaken, economische relaties, de Nederlands-Hongaarse culturele manifestaties en consulaire aspecten zullen allemaal aan bod komen.

De bijeenkomst is er vooral op gericht om van Nederlanders die in Hongarije wonen te horen hoe het leven in Hongarije bevalt en waar die zoal tegen aan lopen. In een open discussie hoopt de Nederlandse ambassade met  hen te kunnen praten over de ervaringen en over wat zij van de ambassade kunnen verwachten.
Er zal ook een mogelijkheid worden geboden paspoorten of ID-kaarten aan te vragen. Indien u hier gebruik van wenst te maken, dient u een aparte e-mail te sturen naar bdp-ca@minbuza.nl zodat de ambassade uw aanvraag kunnen inplannen en u kunnen informeren over de vereiste documenten.
Ter afsluiting biedt de ambassade u graag een borrel aan!

Wanneer?
Zaterdag 5 november
Inloop: 13:30 – 14:00
Einde borrel: 18:30

Waar?
Csontváry Museum te Pécs, Janus Pannonius utca 11

De Nederlandse ambassade hoort graag vóór 1 november indien u aanwezig zult zijn. Stuur even een mailtje naar BDP-events@minbuza.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *