Balatonszárszó

Balatonszárszó Balatonszárszó is op toerisme ingesteld. Het dorp ligt tussen de heuvels van Somogy, aan de zuidoever van het Balaton. Meer dan duizend vakantie-huisjes en woonhuizen, 39 hotels en pensions en twee campings zijn in staat meer dan 15000 gasten onderdak te bieden. U kunt zwemmen in 1 van de drie openlucht zwembaden of in het Balaton. In de goed aangelegde parken kunt u lekker wandelen of op een bankje indommelen.

Balatonszarszo heeft een uitgebreid zomerprogramma om de toeristen te vermaken. Het bevat onder anderen culturele tentoonstellingen en een waar straatfeest. In het dorp is een uitgebreide toeristische infrastructuur aanwezig. In de 250 winkels en restaurants vindt u zeker iets van uw gading. 

In Balatonszarzo wonen 2130 inwoners in 900 huishoudens op een gebied van 3013 hectare. Naburige dorpen zijn: Balatonszemes, Balatonöszöd, Balatonföldvár, SzolárBezienswaardighedenJózsef Attila museum, József Attila eerste graftombe en een kerkruine uit de tijd van de ArpatenMeer informatieGemeentehuis. 8624 Balatonszárszó, Hősök tere 1. Tel/Fax: +36-84 362 – 901 E-mail:  balatonszarszo@somogy.hu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *