Hieronder treft u een index van Hongaarse recepten. Kleinere Hongaarse recepten staan soms beschreven bij een ander recept. Door te zoeken op de site kunt u ook die recepten vinden.
Onze recepten zijn niet meer dan een handleiding, een soort voorschrift of advies voor het bereiden van een gerecht. Hoe het ten slotte zal smaken, ligt voor een groot deel aan de manier waarop het gerecht wordt bereid.
Weet u nog een lekker Hongaars recept? Mail het naar ons toe, en wie weet vindt u het straks terug op deze pagina!
Eet smakelijk – Jo étvágyat!
- Aardappelsoep uit Hongarije
- Aardappelsoep uit Hongarije (2_
- Algemene informatie over de hongaarse keuken
- Asperges op Hongaarse wijze
- Balatonkaas
- Biefstukschotel
- Bier
- Bloemkool uit Hongarije
- Bogrècsgulyès I
- Bogrècsgulyès II
- Bonensalade uit Hongarije
- Bonensoep uit Hongarije
- Borleves (wijnsoep)
- Brassói Aprópecsenye
- Brassói Aprópecsenye
- Champignons, gebakken
- Cikos tokany
- Courgettes
- Dios Bejgli (maanzaadrol)
- Dobos Torta II
- Dobosh torta
- Eau de la reine dHongrie
- Eenpansgerecht met Aardappelen en Saucijsjes
- Ei-soep (Tojásleves)
- Eieren, gepocheerd uit Hongarije
- Fazantborst met kool
- Forralt bor
- Fröccs
- Galuska (ei-knoedels)
- Gebonden prinsessenbonen (Zöldbab Fözelik)
- Gehaktballen met Paprika-Tomatensaus
- Gehaktballetjes in Hongaarse saus
- GEMENGDE BRAMENKOEKJES
- Gestoofde Kikkerbilletjes (Béka Pörkölt)
- Goulash I
- Goulash II
- Goulash III
- Goulash IV
- Goulash IX
- Goulash met Spätzle
- Goulash V
- Goulash VI (Szekely gulyès)
- Goulash VII (Segediener goulash)
- Goulash VIII (Pusztagulash )
- Goulash X
- Goulash XI
- Goulash XII
- Goulashsoep
- Goulashsoep met rode bonen
- Groene kool met gehakt
- Gulyas
- Hertenbout
- Hongaars stoofpotje met kalfsvlees
- Hongaarse Gehaktschotel
- Hongaarse paling
- Hongaarse Rozensorbet
- Hongaarse vissoep (Halaszié)
- Hongaarse wijn: Somlo
- Hongaarse wijn: Tokajer
- Kaas, gebakken (Rantott sajt)
- Karbonaden uit Szeged
- Karper uit Tata
- Kaschkaval
- Kersensoep
- Kip met wijn
- Kip uit Hongarije I (Paprikás csirke)
- Kip uit Hongarije II (Paprikás Csirke )
- Kip uit Hongarije III
- Kippensoep (Ujházi)
- Knoflooksoep uit Hongarije
- Komkommersla
- Komkommersla uit Hongarije
- Krumpli
- Kürtös kalács
- Lajta Hongaarse kaas
- Lamszadel uit Hongarije
- Lángos uit Hongarije
- Lecso III
- Lescò I
- Lesco II
- Linzensoep, Hongaarse
- Maanzaadbrood uit Hongarije
- Magyaregregy
- Meerval
- Mix uit hongarije
- MUNT-WATERMELOENSALADE
- Noedels met kalkoen en geitenkaas
- Notenbrood
- Notentaart uit Hongarije
- Omelet uit Hongarije II
- Omelet uit Hongarije I
- Oudejaarsavonddrank uit Hongarije
- Palacsinta
- Palacsinta Gundel módra
- Palacsinta Hortobagy
- Palinka uit Hongarije
- Paprika
- Paprika Cake
- Paprikás krumpli
- Pasta gerechten uit Hongarije
- Poestasalade
- Pörkölt
- Pőrkolt
- Rundvlees (1) uit Hongarije
- Rundvleessalade
- Salade uit Hongarije
- Schisch-Strandja
- Somlói galuska
- Sperziebonen op Hongaarse wijze
- Spies
- Stoofschotel uit Hongarije
- Töltött káposzta (gevulde koolrolletjes)
- Varkenslappen (2)
- Varkenslappen uit Hongarije
- Varkenspörkölt of porkolt
- Vegatarische Goulashsoep
- Vissoep uit Tisza
- Wentelteefjes op z’n Hongaars
- Zigeunerschotel kalfsvlees
- Zuurkool 2
- Zuurkool uit Hongarije
- Zuurkoolschotel
- Zuurkoolsoep met casselerrib